Selecteer een pagina
Door een groep betrokken inwoners en stakeholders uit Afferden is de afgelopen jaren hard gewerkt om wensen en ideeën op te halen voor de herinrichting van het Heijmanspark. Deze wensen en ideeën zijn samengebracht en terechtgekomen in een nieuw plan voor het park. Inwoners hebben dus niet alleen mee kunnen denken, ze hebben ook zelf actief bijgedragen aan de totstandkoming voor een nieuw ontwerp. Rekening houdend met zowel gebruikers van het park, omwonenden langs het park als anderen binnen de lokale gemeenschap.
Hoewel er soms wat hobbels op de weg waren, heeft dit geleid tot een ontwerp dat op brede steun kan rekenen. De gemeente kan hier alleen maar trots op zijn. Daarom heeft het CDA ook ingestemd met het voorstel om extra geld beschikbaar te stellen voor de uitvoering van dit plan.
Het CDA is dankbaar voor iedereen die hierbij betrokken is. We wensen hen veel succes bij de uitvoering van dit mooie project!